4 tips om verstandig te investeren in je woning!

Geld op je rekening staan dat je verstandig wilt investeren? Investeer in een waardevermeerdering van je woning. Door te investeren in je woning doe je niet alleen een goede investering maar geniet je ook van deze investering, 2 vliegen in 1 klap dus! Maar welke investering levert echt een waardevermeerdering op en is dus verstandig? In dit artikel geven wij 4 tips om verstandig te investeren in je woning.

Laat een dakkapel plaatsen

Het grootste voordeel van het plaatsen van een dakkapel is de extra ruimte, met name de stahoogte. Denk bijvoorbeeld aan de extra ruimte die je kunt creëren op je slaapkamer, badkamer of werkkamer met een dakkapel. Doordat een dakkapel in principe enkel een aanpassing is aan het dak, vallen de werkzaamheden enorm mee. Enkele leveranciers plaatsen een complete dakkapel zelfs al binnen één dag!

Vervang je enkele glas

Met name woningen die al wat ouder zijn hebben vaak nog enkele kozijnen voorzien van enkel glas. Het grote nadeel van enkel glas is dat het slecht warmte binnen kan houden. Voel eens aan een raam voorzien van enkel glas en vergelijk dit met een raam voorzien van dubbel glas of triple glas. Je merkt dat het raam voorzien van enkel glas veel kouder aanvoelt. De warmte vliegt in principe zo van binnen door het enkele glas naar buiten. Het kiezen voor dubbel glas of triple glas is zeker een verstandige keuze. Je bespaart hiermee aanzienlijk op stookkosten. Dus op zoek gaan naar een goede glaszetter is misschien een goede optie.

Laat je woning isoleren

De temperatuur in je woning is één van de meest belangrijke punten als het gaat om comfort in je woning. Je (vloer)verwarming heeft genoeg capaciteit om je woning te verwarmen maar hoe houd je deze warmte in je woning? Met isolatie! Tegenwoordig zijn er meerdere manieren om je woning te isoleren. Veelgebruikte methodes zijn:

  • Spouwmuurisolatie
  • Vloerisolatie
  • Kruipruimte isolatie
  • Dakisolatie
  • Gevelisolatie

Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van isolatie voor jouw huis? Check de kosten van isolatie op onze isolatie pagina.

Minder onderhoud aan je kozijnen

Investeren in minder onderhoud. Het klinkt als iets onmogelijks maar door te kiezen voor kunststof kozijnen is het mogelijk. Kunststof kozijnen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Houten kozijnen hebben na enkele jaren verf of lak nodig en kunnen op den duur zelfs gaan rotten. Kunststof kozijnen hebben geen verf of lak nodig en kunnen niet gaan rotten. Het enige onderhoud dat ze nodig hebben is af en toe een een sopje, makkelijk toch? Kunststof kozijnen zijn net als bovengenoemde opties zeker een meerwaarde voor je woning!

Investeer goed, kies voor de beste prijs kwaliteit verhouding!

Via onze projecten pagina vind je overzichtelijk informatie over verschillende projecten waarmee je een meerwaarde voor je woning kunt creëren. Per project geef je aan wat je wensen zijn, vervolgens ontvang je tot wel 5 aanbiedingen van vakmensen uit jouw regio. Ontvangen aanbiedingen zijn geheel kosteloos en volledig vrijblijvend. Interesse in een van de ontvangen aanbiedingen? Neem dan contact op met de betreffende vakman en laat de klus vakkundig uitvoeren.