7 redenen om voor Marley Spoon te kiezen!

Marley Spoon is één van de bekendere maaltijdbox aanbieders van Nederland. Wij hebben veel maaltijdboxen geprobeerd en blijven toch de maaltijdbox van Marley Spoon aanprijzen. In dit artikel delen we 7 redenen om voor Marley Spoon te kiezen:

1. Ruime keuze

Je hebt elke week een ruimte keuze uit nieuwe recepten. Elke week staan er maar liefst 20 recepten klaar. Deze gaan van vlees en vis tot vegetarisch en veganistisch. Zo is er voor iedereen uit je gezin iets te kiezen.

2. Biologisch en vers

Bijna alle gerechten in de Marley Spoon maaltijdbox zijn biologish. Natuurlijk zijn alle ingredienten vers. De maaltijdbox uitpakken is elke week weer een leuk moment.

3. Kindvriendelijk

Bij de recepten van Marley Spoon is rekening gehouden met mee-etende kinderen. Voornamelijk de recepten met een aanduiding ‘kindvriendelijk’ zijn niet pittig en hebben verder geen sterke smaken. Dit zijn veelal recepten met herkenbare ingredienten.

4. Eenvoudig te bereiden

De recepten van Marley Spoon zijn makkelijk te bereiden. De receptenkaart bestaat uit 6 afbeeldingen en een duidelijke instructie tekst. Je kunt kiezen voor gerechten die binnen 20 minuten en 25 minuten op tafel staan, zodat je ook nog wat tijd kunt besparen tijdens het koken.

5. Gezond

De recepten van Marley Spoon zijn gezond en hebben goede voedingswaarden. Ook zit er minimaal 200 gram groenten per persoon bij en zijn er wekelijks recepten met weinig koolhydraten en weinig vet. Hierdoor kun je een verantwoorde keuze maken.

6. Voldoende eten

Vaak denken mensen dat er in een maaltijdbox nét genoeg zit qua hoeveelheid eten. Dit is niet het geval. De porties zijn echt meer dan genoeg en het komt voor dat er wel eens wat over is voor de volgende dag. Geen probleem!

7. Eenvoudig pauzeren of stopzetten

Ga je een week op vakantie? Dan zet je de maaltijdbox van Marley Spoon eenvoudig stop. Heb je er genoeg van? Dan kun je het abonnement ook makkelijk stopzetten, no questions asked! Je bepaald zelf wanneer je een maaltijdbox wilt ontvangen.

Ook nieuwsgierig geworden naar de maaltijdbox van Marley Spoon? Vraag deze dan gelijk aan en probeer hem uit! Eet smakelijk 🙂