Bedrijfsruimte schoon laten maken

Ontvang je als ondernemer klanten, cliënten of gasten in je bedrijfsruimte? Dan is het van groot belang dat deze mensen je bedrijfsbezoek als prettig ervaren. Een van de meest belangrijke factoren op dit gebied is hygiëne. Of het nu gaat om een autogarage of keukenzaak, zowel de showroom als de toiletten dienen schoon te zijn. Vaak heb je als ondernemer weinig tijd om toe te komen aan zaken als het schoonmaken van je bedrijfsruimte en is een schoonmaker in dienst nemen net iets te duur. Een schoonmaakbedrijf biedt hier de oplossing.

Frequentie bepalen

In overleg met het schoonmaakbedrijf stem je af hoe vaak je een schoonmaker of schoonmaakster wenst te ontvangen. De frequentie is afhankelijk van diverse zaken zoals de omvang van het bedrijfspand, de branche en het aantal bezoekers dat je dagelijks of wekelijks ontvangt. Of het nu gaat om een dagelijkse of een wekelijkse schoonmaak van uw bedrijfspand, alles is mogelijk.

Schoonmaakkosten zijn aftrekbaar

Zoals je wellicht weet heb je als ondernemer diverse kosten die als aftrekposten kunnen dienen. Ook de schoonmaakkosten van je bedrijfspand vallen hieronder. Heb je een kantoorruimte aan huis? Dan gelden er een aantal regels. Zo moet het kantoor een eigen ingang hebben en moet het voorzien zijn van eigen sanitaire voorzieningen. Tot slot moet je 30% van je inkomsten vanuit deze ruimte verdienen.

Vergelijk schoonmaakbedrijven

Gezien er veel vraag is naar schoonmaakbedrijven kent ons land veel schoonmaakbedrijven. Maar welk schoonmaakbedrijf heb jij nodig? Tarieven voor het schoonmaken van bedrijfspanden lopen behoorlijk uiteen. Daarom is het van belang om schoonmaakbedrijven te vergelijken om geld te besparen.

Vandaag nog schoonmaakbedrijven vergelijken? Klik op onderstaande button en geef door middel van het formulier eenvoudig en snel je wensen aangeven wat betreft de schoonmaak van je bedrijfsruimte. Vervolgens ontvang je geheel vrijblijvend aanbiedingen van verschillende schoonmaakbedrijven, volledig kosteloos!

Nu vergelijken