Camera beveiliging

Camera beveiliging2019-04-01T13:27:03+02:00
Camera beveiliging

Camera beveiliging, misschien wel de meest populaire vorm van beveiliging van tegenwoordig. De populariteit van camera beveiliging is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Dit met name door de sterk verbeterede apparatuur. Zo was de beeldkwaliteit 15 jaar geleden niet te vergelijken met de moderne standaard die we tegenwoordig kennen. Beelden waren in zwart-wit, mensen niet of nauwelijks te herkennen en het opnemen of afspelen van opgenomen beelden was verre van eenvoudig. Tegenwoordig zijn beelden haarscherp in full-HD of zelfs 4K waardoor mensen en kleine details zoals een autokenteken snel te identificeren zijn. Ook het afspelen van opgenomen beelden gaat letterlijk met één druk op de knop. Vandaag de dag horen en lezen we bijna dagelijks over (woning)inbraken en diefstal. Met camera beveiliging beperk je het risico aanzienlijk.

Ontvang geheel vrijblijvend de beste prijs

Een beveiligingscamera: de mogelijkheden en voordelen

Kiezen voor 1 of meerdere beveiligingscamera’s is een verstandige keuze. Beveiligingscamera’s kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kun je ervoor kiezen om activiteiten vanuit een bepaalde kamer, zoals je kantoor, live te monitoren. Dit met name handig wanneer je een grote woning of bedrijf bezit en je met één opslag wilt kunnen zien wat er in andere verblijven of op je terrein gebeurt. Tevens verlaagt het hebben van 1 of meerdere beveiligingscamera’s de kans op inbraak, diefstal en vandalisme. Iemand met een verkeerde bedoeling kiest namelijk eerder voor een pand dat niet is uitgerust met camera’s. Moderne beveiligingscamera’s hebben niet alleen de mogelijkheid om beelden op te nemen en af te spelen maar kunnen ook dienst doen als bewegingssensor. Zo kun je een alarm ontvangen wanneer een beveiligingscamera activiteit/beweging waarneemt in een gekozen ruimte. Hierdoor heb je de kans om vroegtijdig hulpdiensten zoals politie in te schakelen in plaats van achteraf.

Camera beveiliging woning

Camera beveiliging woning

Het kiezen voor camera beveiliging in of rondom je woning kan om meerdere redenen verstandig zijn. Een belangrijke reden kan zijn het verhogen van je veiligheidsgevoel. Camera beveiliging schrikt namelijk ongewenste bezoekers af en verlaagt bewezen de kans op inbraak en diefstal. Maar denk ook eens aan andere zaken, bijvoorbeeld je kostbare auto die voor je deur geparkeerd staat. Zit er plotseling een grote kras op je auto? Bekijk de camerabeelden en ga op zoek naar de dader! Tevens is het mogelijk om beelden live te kijken op bijvoorbeeld je televisie of smartphone. Zo bekijk je eenvoudig en snel wat je kinderen aan het doen zijn terwijl je even snel naar de supermarkt bent. Deze functie is tevens handig wanneer je op vakantie bent en even snel wilt checken of alles thuis okay is.

Camera beveiliging bedrijfspand

Zakelijke camera beveiliging is bijna een must. Voorkom ongewenste bezoekers in je winkel, werkplaats of kantoorpand. Naast dure apparatuur zoals computers, laptops en smartphones wil je ook je handelswaar beschermen. We horen het spijtig genoeg nog te vaak: een autobedrijf waar een auto gestolen wordt, een telefoonwinkel waar plotseling 25 smartphones zijn verdwenen of een juwelier waar er iemand met een kostbaar horloge vandoor is gegaan.

Met moderne beveiligingscamera’s zijn personen snel te identificeren door de hoge beeldkwaliteit. Zelf het nummerbord van een auto kan op grote afstand worden gelezen. Ook het live monitoren van activiteiten binnen je bedrijf is mogelijk. Zo kun je ervoor kiezen om een display op kantoor te laten monteren waar je in 1 oogopslag ziet wat er in en om je zaak gebeurt.

Ons advies? Beperk het risico op inbraak, diefstal en vandalisme zo spoedig mogelijk door te kiezen voor moderne beveiligingscamera’s.

Ontvang vrijblijvend een scherpe offerte

Vindt eenvoudig en snel een ervaren vakman voor het installeren van 1 of meerdere professionele beveiligingscamera’s in of rondom jou woning of bedrijfspand. Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend tot wel 5 aanbiedingen van bedrijven bij jou in de buurt, volledig kosteloos.

Recente artikelen omtrent camera beveiliging