Geld besparen als startende ondernemer

Als startende ondernemer is het belangrijk om op de kleintjes te letten. Vooral in de opstartfase moet je veel investeren terwijl de inkomsten (nog) nihil zijn. Maar wat is belangrijk voor startende ondernemers en waar kun je precies op besparen? In dit artikelen behandelen we zaken die van belang zijn voor een startende ondernemer. Op deze zaken is tevens aanzienlijk te besparen door vrijblijvend aanbieders te vergelijken.

Een goede en goedkope boekhouder vinden

Je kent vast wel iemand die handig is met cijfers maar weet hij of zij ook alles over aantrekkelijke regelingen zoals de startersregeling of kleinschaligheidsaftrek? Waarschijnlijk niet. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een professionele boekhouder, natuurlijk ligt het tarief hoger dan van je buurman die je wel wil helpen maar hij weet vast niet de laatste tips en trucks om aanspraak te maken op allerlei kortingen en regelingen.Wanneer je niet op de hoogte bent over de laatste regels over kortingen en regelingen voor starters loop je behoorlijk wat geld mis. Dit bedrag kan zomaar hoger liggen dan de kosten van een professionele boekhouder. De keuze is dus aan jou!

Een goede website laten bouwen

Een goede website is tegenwoordig van groot belang. Je moet goed vindbaar zijn in de zoekmachines zodat mensen eenvoudig over je dienst of product kunnen vinden. Hoe kan een klant contact met je opnemen als hij of zij je contactgegevens nergens kan vinden?

Vergelijk aanbieders bij jou in de buurt

Als starter wil je natuurlijk niets liever dan constant werken aan jouw product, dienst of service. Je hebt wel wat beters te doen dan boekhouders, webdesigners of payroll-oplossingen te vergelijken. Op onze projecten pagina vind je uitgebreide informatie over zaken waar je eenvoudig geld op kunt besparen. Je kiest het gewenst project en vult je wensen in. Vervolgens krijg je tot wel 5 offertes van aanbieders bij jou in de buurt, geheel vrijblijvend en kosteloos. Zelfs als je op zoek bent naar een leverancier voor een koffieautomaat op kantoor kunnen wij je helpen bij het vinden van een goede leverancier.