Gevelreiniging

Gevelreiniging2019-04-01T13:33:31+02:00
Gevelreiniging

Ga voor een verzorgde aanblik van je woning en laat je gevel professioneel reinigen of renoveren. Door de gevel van je woning te laten reinigen of renoveren zal de uitstraling van je woning aanzienlijk verbeteren, wat uiteraard een meerwaarde voor je woning kan opleveren.

Het reinigen van de gevel kan volgens verschillende technieken. De meest gebruikte technieken om een gevel te reinigen zijn zandstralen en reinigen door middel van stoom. Beide methodes laten de gevel van je woning er letterlijk weer uit zien als nieuw! Het laten reinigen van een gevel kan al vanaf 300 euro. Echter is dit natuurlijk afhankelijk van de situatie en omstandigheden.

Ontvang geheel vrijblijvend de beste prijs

Gevelrenovatie

Het renoveren van een gevel gebeurt regelmatig bij oudere woningen. In geval van oudere woningen gaat het vaak om scheuren in de gevel. Ook kan het zijn dat er een bepaald onderdeel zoals een zonwering is verwijderd waardoor er plotseling grote (schroef)gaten zichtbaar zijn. Hierdoor krijgt je woning plotseling ongewenst een onverzorgde uitstraling. Gelukkig zijn er ervaren vakmensen die je kunnen helpen bij dit soort problemen. In de meeste gevallen zijn er passende oplossingen mogelijk tegen aantrekkelijke prijzen. Tevens is het mogelijk dat de gevel beschadigd is doordat er bijvoorbeeld met een auto of ander voertuig tegenaan is gereden. In dit geval dienen zowel stenen als voegwerk vervangen te worden. Het klinkt als een grote klus maar in praktijk is dit vaak binnen 1 dag te herstellen.

Voegrenovatie

Voegrenovatie maakt in principe deel uit van gevelrenovatie maar kan los van een complete gevelrenovatie worden uitgevoerd. Zo zien we vaak bij met name oudere woningen dat voegwerk beschadigd is als resultaat van ouderdom. Ook kan het zijn dat voegewerk renovatie nodig is omdat er (schroef)gaten zijn ontstaan door verwijderde schroeven en pluggen. Voegrenovatie is een eenvoudige klus waarvan de kosten mee vallen. Afhankelijk van het oppervlakte neemt de klus niet veel tijd in beslag. Wel is het van belang om voegrenovatie door een vakman uit te laten voeren om tot een tevreden eindresultaat te komen. Voegrenovatie uitgevoerd door onbekwame mensen is onder andere te herkennen aan kleurverschil. Tevens is niet iedere voeg hetzelfde, zo kennen we de schaduw voeg, de holle voeg, de geborstelde voeg en de geknipte voeg. Een vakman herkent snel het type voeg en zorgt dat de gerenoveerde voeg aansluit op de bestaande voeg.

Gevel renovatie

Gevel impregneren

Gevel laten impregneren

Hoewel je zelf lekker naar binnen gaat als het slecht weer is heeft je gevel het tijdens herfst en winter flink te verduren. Regen, hagel en vorst, het is geen pretje. Door de gevel van je woning te laten impregneren voorzie je je de gevel van een beschermlaag. De aangebrachte beschermlaag zorgt ervoor dat de gevel zowel vuil- als waterafstotend is. Ook zal de gevel na de behandeling brandwerend zijn. Na de behandeling blijven je buitenmuren beter schoon en beperk je de kans op vorstschade aanzienlijk.

Voordat je woning kan worden geïmpregneerd is het belangrijk dat het oppervlakte schoon is. Het laten reinigen van de gevel is dus noodzakelijk voordat deze geïmpregneerd kan worden.

Verf verwijderen

Het verwijderen van verf kan om diverse redenen wenselijk zijn. Zo kan het zijn dat je woning ooit geschilderd is maar je van deze verflaag af wilt. Ook wanneer er ongewenst graffiti is aangebracht op je woning als gevolg van vandalisme kunnen wij je verder helpen.

Ontvang vrijblijvend een scherpe offerte

Wil je dat je woning er weer als nieuw uitziet? Dan is gevelreiniging of renovatie de oplossing waar jij naar op zoek bent. Via onderstaand formulier omschrijf je de klus én je wensen. Vervolgens ontvang je geheel vrijblijvend tot wel 4 aanbiedingen van vakmensen bij jou in de buurt, volledig kosteloos!

Recente artikelen omtrent gevelreiniging