Tegenwoordig zijn we allemaal druk met werk en de bijkomende verplichtingen. De vrije tijd die overblijft verdwijnt als sneeuw voor de zon. Sport, kinderen, verjaardagen, noem maar op! Door ons drukke leven blijft er simpelweg geen tijd meer over voor het onderhouden van je tuin of terras. Door te kiezen voor een hovenier heb je in ieder geval al één zorg minder.

De creatieve vakman voor een nieuwe tuin

Herkenbaar, je hebt een andere woning gekocht of misschien wel een compleet nieuw huis gebouwd. Alles is geregeld en je kunt bijna je nieuwe woning betrekken, maar dan: de tuin! Spaar je laatste beetje energie en kies voor een een vakman met veel meer creativiteit en ervaring op dit gebied: een hovenier! Doordat hoveniers beroepsmatig bezig zijn met het aanleggen en onderhouden van tuinen voelen zij precies aan hoe jij je tuin wilt en zij weten precies wat handig is qua materiaalgebruik en indeling.

Ook voor onderhoud

Creëer meer vrij tijd in je al veel te drukke leven. Door het onderhoud van je tuin uit handen te geven bespaar je met name in de zomerweken al uren per week. Uren die je ook kunt gebruiken om leuke dingen te doen zoals het genieten van je tuin. Laten we eerlijk zijn: na een dag hard en eten te hebben gekookt heb je gewoon tijd nodig voor ontspanning. Er zijn natuurlijk enkele mensen die het werken in de tuin als ontspannen ervaren maar de meeste mensen genieten toch echt meer van het gemak van een tuinman!

De kosten van een tuinman

Over het algemeen zijn de kosten van een tuinman vaak acceptabel te noemen. Echter kan er een behoorlijk prijsverschil zitten tussen verschillende hoveniersbedrijven. Zo werken bepaalde hoveniers op basis van een vast uurtarief en maken anderen gebruik van een speciaal tarief voor klanten die regelmatig hun tuin willen laten onderhouden.

Het is dus verstandig om de kosten van een hovenier te vergelijken. Via onze hovenier pagina vind je een formulier waar je aan kunt geven wat je wensen zijn, vervolgens ontvang je geheel vrijblijvend tot wel 5 aanbiedingen van hoveniers bij jou in de buurt. Onze dienst? Die is volledig kosteloos!