Koffie

Koffie2019-04-01T14:53:52+01:00
Isolatie

Veel mensen vinden goede koffie op het werk belangrijk. Gemiddeld drinken we per persoon drie kopjes per dag. Het is daarom wel zo prettig als er op kantoor een automaat staat die jou en je collega’s van een fijne kop koffie kan voorzien. Maar ook als ondernemer is het fijn om klanten een kwalitatief goed kopje koffie kunt aanbieden. Er zijn verschillende aanbieders die koffieautomaten kunnen leveren, speciaal voor op het werk. Door de grote hoeveelheid keuze is het onder andere goed te letten op hoe uitgebreid je het automaat wilt hebben, welk onderhoud de leverancier van het apparaat verricht en hoe het zit met het aanleveren van de koffie.

Ontvang geheel vrijblijvend de beste prijs

Aanbieders van koffieautomaten op een groot kantoor

Koffie op kantoor

Er zijn vele aanbieders op de markt die professionele koffiemachines leveren aan kantoren. Elke leverancier heeft zijn eigen specialiteit en voorwaarden. Ook elke machine verschilt in de mogelijkheden.

Het kan lastig zijn een keuze te maken in welke automaat geschikt is voor het gehele kantoor, want iedereen heeft zijn voorkeuren. Daarnaast verschilt het ook nogal per aanbieder wat zij doen aan bijvoorbeeld onderhoud. Sommige leveranciers bieden gratis onderhoud en reparaties en komen regelmatig langs om preventief onderhoud te plegen. Het kan erg verschillen per leverancier hoe lang deze dienst gratis is en op welk moment je ervoor moet gaan betalen. Veel leveranciers bieden uitgebreide service bij het afnemen van hun product. Zij leveren koffie en bijproducten, geven advies over welk apparaat het beste bij de wensen van het kantoor past en hoe je de machine kunt gebruiken. Wanneer er veel mensen op één kantoor zitten zal je snel kiezen voor een koffiemachine voor grootverbruik, omdat dit per kopje goedkoper is.

Professionele koffiemachine voor zelfstandigen

Als zelfstandige ondernemer wil je klanten of collega’s van een lekker kopje koffie voorzien. Je kiest dan ook sneller voor machines die veel verschillende soorten koffie kan maken, zoals koffie verkeerd, espresso, latte macchiato en cappuccino. De kwaliteit van de koffie is voor jou als ondernemer waarschijnlijk belangrijk, omdat je nieuwe klanten wilt verwennen met een kopje koffie naar keuze. Wellicht vind je het ook belangrijk dat de machine een nette uitstraling heeft. Hier kun je op letten bij het maken van de juiste keuze voor jouw onderneming.

Ontvang vrijblijvend een scherpe offerte

De keuze in koffiemachines voor jouw onderneming is groot. Bij ons kun je een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen, waardoor je verschillende aanbieders met elkaar kunt vergelijken. Je kunt bij dit vergelijken op een aantal dingen letten. Bijvoorbeeld of het voordeliger is om de machine te kopen of te leasen. Daarnaast verschilt de prijs van de koffie per leverancier en als je de automaat leaset betaal je kosten indien er een reparatie gedaan moet worden. Per aanbieder verschilt dit, daarom is het goed om te kijken welke optie voor jou het voordeligst is. Wanneer je een machine maar eenmalig nodig hebt, bijvoorbeeld omdat je een eenmalige bijeenkomst hebt met mensen uit het vak, dan is het een optie om een apparaat te huren. Kortom, het is goed om op deze punten te letten en op basis hiervan de beste keuze te maken.

Recente artikelen omtrent koffie