Maaltijdbox bestellen voor één persoon

Het lijkt erop dat alles is ingedeeld op gezinnen en stellen, maar het is zeker mogelijk om een maaltijdbox voor één persoon te bestellen. Dat aanbieders van maaltijdboxen geen éénpersoons maaltijdbox aanbieden heeft puur te maken met kosten. Het kost namelijk even veel tijd om een maaltijdbox voor één persoon in te pakken dan voor vier. Er wordt meer winst gemaakt op een vollere maaltijdbox. Maar niet getreurd. Twee van onze vijf leveranciers bieden maaltijdboxen voor één persoon aan. Dit zijn HelloFresh en Willem & Drees.

Keuze uit alle recepten

Je krijgt bij HelloFresh en Willem & Drees gewoon de keuze uit alle recepten. Je selecteert gewoon dat je met één persoon bent en je maaltijdbox wordt gevuld alleen voor jou! Elke week veranderen de recepten en kun je een nieuwe keuze maken. Wil je toch bij een andere leverancier bestellen, dan zou je kunnen overwegen om een maaltijdbox voor 2 personen te kiezen. Je krijgt dan twee keer zo veel en kunt de helft invriezen om voor volgende week te bewaren. Op deze manier bespaar je ook weer geld en tijd uit. Je hoeft immers maar één van de twee weken te koken en je krijgt maar eens in de twee weken een maaltijdbox thuis gestuurd. Met een beetje creatief denken kom je een heel eind 😉

Nieuwe trend

Er komen echter wel steeds meer singles bij in Nederland. Daarom verwachten wij dat er meer maaltijdbox aanbieders zullen volgen om éénpersoons maaltijdboxen aan te bieden. Als single is het natuurlijk ideaal als je vanaf een receptenkaart en alle ingredienten bij de hand je maaltijd kunt koken. Je hoeft na het werk niet meer zelf naar de supermarkt maar kookt een lekker en gezond gerecht vaak binnen 30 minuten. Een ander voordeel van het bestellen van een maaltijdbox als je alleen bent is dat je verantwoord blijft eten. Als je alleen bent grijp je al gauw naar iets makkelijks en snel klaar te maken iets waardoor je vaak ongezond eet. Met een maaltijdbox eet je verantwoord, gezond, en vooral lekker!

Probeer het eens!

Nieuwsgiering geworden of dit iets voor jou is? Probeer een maaltijdbox van HelloFresh voor één persoon. Wij weten zeker dat je niet teleurgesteld zal worden. Ook zit je niet meteen vast aan een abonnement maar kun je per week opzeggen. Het proberen waard dus!