Marley Spoon

Marley Spoon2019-07-23T10:05:15+02:00

Marley Spoon maaltijdbox

Marley Spoon is naast HelloFresh een van de meest populaire maaltijdboxen in Nederland. De maaltijdboxen van Marley Spoon zijn voor iedereen geschikt. Liefhebber van vlees, vis of vegan? Bij Marley Spoon vind je de recepten die je zoekt. Houd je niet van koken en wil je niet langer dan 30 minuten in de keuken staan? Ook dan zit je goed bij Marley Spoon. Het tegengaan van voedselverspilling een belangrijk punt bij Marley Spoon. Geleverde ingrediënten voldoen daarom precies aan de benodigde hoeveelheden. De maaltijdboxen worden samengesteld met verse producten van uitsluitend de beste leveranciers en producten. Wekelijks kies jij je favoriete recepten uit het weekoverzicht, vervolgens krijg je de ingrediënten inclusief handige instructies thuis geleverd, wanneer het jou uit komt.

Maaltijdbox Marley Spoon
Marley Spoon Maaltijdbox Bestellen

Marley Spoon Recepten

Een groot voordeel van de Marley Spoon recepten is met name het aantal recepten dat er wekelijks verschijnt. Je hebt namelijk elke week keuze uit maar liefst 20 recepten! Met zo’n groot aantal verschillende maaltijden vind je altijd gerechten die aansluiten op jouw wensen. De beschikbare recepten zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: vegetarisch, vlees & vis, snel & simpel, kindvriendelijk en gezond. Uiteraard kun je uit alle categorieën recepten kiezen.

Dankzij de meegeleverde instructies is het ook voor de minder ervaren kok erg makkelijk om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Er wordt namelijk duidelijk stap voor stap, uitgelegd hoe je het moet bereiden. Met Marley Spoon is koken dus een fluitje van een cent!

Marley Spoon Prijzen

De prijzen voor de maaltijdbox zijn afhankelijk van een aantal zakelijk. De meest belangrijke factoren hiervan zijn natuurlijk het aantal maaltijden per week en het aantal personen. Hoe meer maaltijden per week en hoe meer gerechten, hoe lager de prijs per gerecht is.

Probeer Marley Spoon

Maaltijdbox voor 2 personen

  • Ontvang 3-5 gerechten per week
  • Prijs per portie € 6,20 á € 6,99
  • Vanaf € 41,99 per week
  • Kan ook volledig vegetarisch
Bekijken

Maaltijdbox voor 3 á 4 personen

  • Ontvang 2-4 gerechten per week
  • Prijs per portie € 4,80 á € 6,62
  • Vanaf € 52,95 per week
  • Kan ook volledig vegetarisch
Bekijken

Zo werkt het

Wekelijks kies je het aantal gewenste recepten uit de 20 beschikbare recepten van de betreffende week. Vervolgens bepaal je wanneer jij de maaltijdbox wenst te ontvangen. In de maaltijdbox vind je uitsluitend verse ingrediënten, overzichtelijk verpakt per recept en tevens voorzien van handig stappenplan zodat jij de maaltijd optimaal kunt bereiden. Verder maakt Marley Spoon gebruik van een flexibel abonnement waardoor je alleen betaalt voor het geen dat je ontvangt. Even op vakantie en geen maaltijdbox ontvangen? Geen probleem!

Tijd besparen met een maaltijdbox

Door te kiezen voor een maaltijdbox kun je aanzienlijk wat tijd besparen per week. Marley Spoon heeft onderzoek gedaan en kwam tot een verrassend resultaat. Gemiddeld besteed men 8 uur per week aan het doen van boodschappen en het koken van het avondeten. Gebruikers van de Marley Spoon maaltijdbox spenderen wekelijks circa 2,5 minuut aan het kiezen van maaltijden via de website. Het bereiden van deze maaltijden duurt gemiddeld 25 minuten, wat neer komt op zo’n 3 uur per week, indien je dagelijks zou koken met Marley Spoon. Conclusie: Door te kiezen voor een maaltijdbox houd je zo’n 5 uur per week over om te spenderen aan andere leuke dingen.

Zo werkt het

Marley Spoon ervaringen

Gebruikers van Marley Spoon zijn doorgaans erg tevreden. Met name het grote aanbod van recepten wordt als een groot pluspunt gezien. Verder zijn gebruikers van de maaltijdbox positief over de versheid van de ingrediënten. Tot slot wordt de flexibiliteit van het abonnement ook als erg prettig ervaren.

Probeer een maaltijdbox van Marley Spoon met korting

Recente artikelen omtrent Maaltijdboxen