Willem & Drees

Willem & Drees2019-06-03T20:56:22+02:00

Maaltijdbox Willem & Drees

De maaltijdbox van Willem en Drees is 100% biologisch. Dit is één van de redenen waarom veel mensen kiezen voor deze maaltijdbox. Naast de volledig biologische inhoud staat Willem & Drees ook voor maaltijden die goed passen bij het huidige seizoen, ingredienten rechtstreeks van de boer. Je kan er daarom vanuit gaan dat de ingredienten kakelvers zijn. Ook kun je bij de maaltijdbox van Willem en Drees bijbestellen uit een ruim assortiment. Zijn er bijvoorbeeld ingredienten die je graag bij een recept wil toevoegen? Dan kun je dit gewoon bijbestellen en dit wordt dan bij in je maaltijdbox gestopt. Op deze manier krijg jij de maaltijden op tafel waar je optimaal van kunt genieten.

Willem & Drees staat voor biologisch

Bij het bestellen van de biologische maaltijdbox van Willem & Drees krijg je meteen een goed verhaal. De maaltijden van Willem en Drees zijn niet alleen lekker en gezond, maar ook vooral groen en duurzaam! Willem & Drees heeft verschillende soort maaltijdboxen. Voor elke gezinssamenstelling zit er een geschikte biologische maaltijdbox tussen. Er zijn 3 overeenkomsten tussen de maaltijdboxen van Willem & Drees, dat zijn:

1. Biologisch: De maaltijdboxen van Willen & Drees zijn 100% biologisch. Willem & Drees werkt uitsluitend met biologische boeren. Ze staan voor duurzaamheid en willen niet stunten met ingredienten. Het gaat om de natuur. De boeren die de ingredienten leveren hebben oog voor de aarde én voor de consument. De best mogelijke combinatie.

2. Geen tussenpersoon: Willem & Drees hanteert de kortste route. Er wordt direct ingekocht bij de boeren en ze krijgen een eerlijke prijs voor de duurzame producten die zij leveren. Er is geen tussenpersoon dus de boodschappen blijven niet alleen vers, maar ook betaalbaar!

3. Cooperatie: Willem & Drees wil dat elke partij in het proces wordt gewaardeerd. Iedereen draagt zijn eigen verantwoordelijkheid. Daarom vormt Willem & Drees samen met de boeren en leveranciers een cooperatie. Ze kennen elkaar, waarderen elkaar en stimuleren elkaar.

Maaltijdbox bestellen bij Willem & Drees

De ingredienten van Willem & Drees zijn heerlijk & vers. Je kunt elke week zelf je gewenste maaltijden en recepten samenstellen. Je kan eindeloos varieren zodat je telkens andere gerechten eet. Een maaltijdbox van Willem & Drees gaat niet snel vervelen! Het begint bij de keuze van een maaltijdbox. Je kunt kiezen voor een biologische maaltijdbox of een bio versbox. Je kunt je ook laten verrassen door de kok van Willem & Drees. Dan stelt de kok een maximum van 3 maaltijden samen bestaande uit gezonde biologische ingredienten. Deze zijn voorzien van recepten geinspireerd door het huidige seizoen. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je vervolgens je gewenste versproducten toevoegen. Je stelt je eigen maaltijd en recept samen. Wil je een bepaald product wekelijks ontvangen? Dan kun je dit ook aangeven in het besteloverzicht.

maaltijdbox vergelijken

Bestellen en bezorgen

maaltijdbox bestellen

Controleer met je postcode op de site van Willem & Drees wanneer je maaltijdbox wordt bezorgd. Je kunt zelf aangeven wanneer je de maaltijdbox voor de eerste keer wilt ontvangen. De maaltijdbox wordt gemakkelijk thuisbezorgd. Vanaf €39 (maaltijdbox + eventuele losse producten) wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Als je niet thuis bent wordt je maaltijdbox bij je onder de carport gezet, in het tuinhuisje gelegd of bij je buren afgeleverd. Geef dit eventueel aan bij het afronden van je bestelling. Heb je alles geregeld en ben je aangemeld? Dan krijg je een persoonlijk account op de website van Willem & Drees. Hiermee beheer je het abonnement en kun je de bezorging van de maaltijdboxen vooruit plannen. Je kunt ook eenvoudig aangeven als je een week wilt overslaan, omdat je bijvoorbeeld op vakantie bent. Heb je vragen? Dan kun je ze stellen in je persoonlijke omgeving. Je krijgt dan snel antwoord van Willem & Drees.

Recepten en koken

In de maaltijdbox van Willem & Drees vind je de ingredienten om je maaltijden mee te bereiden. Naast de ingredienten moet je wel zelf zorgen dat je zout, peper en olijfolie thuis hebt. Bij de recepten die je kunt raadplegen in je persoonlijke account zie je de ingredienten die nodig zijn. Vervolgens kun je die toevoegen aan je winkelmandje en bestellen. Recepten en ingredienten komen 10 dagen van te voren op de website van Willem & Drees te staan. Via de pagina ‘inhoud beebox’ kun je in één keer zien welke recepten er voor jou klaarstaan.

Nieuws omtrent de maaltijdbox