Schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf2019-04-26T09:51:45+02:00
Isolatie

Wanneer je als ondernemer op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf heb je keuze uit verschillende aanbieders. Zoals met veel diensten hanteren ook schoonmaakbedrijven allemaal andere tarieven, waardoor het handig kan zijn om te vergelijken. Zo kun je vergelijken op basis van het aantal keren dat je van een schoonmaakdienst gebruik wilt maken. Het is ook goed om van tevoren te weten hoeveel vierkante meter de dienst moet worden ingehuurd, omdat dit invloed heeft op de prijs. Hoe meer vierkante meters, hoe duurder. Wij helpen je graag verder met de juiste keuze maken.

Ontvang geheel vrijblijvend beste prijs

Kies voor een schoon bedrijf

Wanneer je je kantoorpand er netjes uit wilt laten zien kun je kiezen voor het inhuren van een professioneel schoonmaakbedrijf. Je kunt gebruik maken van deze facilitaire dienst zorgt ervoor dat werkruimtes hygiënisch en schoon zijn, zodat iedereen in een fijne omgeving kan werken. Het bedrijf zorgt er namelijk voor dat er wordt gestofzuigd, dat de vloeren worden gedweild en prullenbakken leeg zijn. De wc wordt schoongemaakt en je kunt er ook voor kiezen om afval in en rondom het pand weg te gooien. De schoonmaakdienst kan de meubels afnemen met een natte doek en sommige schoonmakers lappen ook de ramen. Je kunt het dienstenpakket uitbreiden hoeveel je wilt, afhankelijk van de ruimte.

Voordelen van een schoonmaakbedrijf

De schoonmakers die jouw ruimtes gaat schoonmaken hebben vakkennis. Zeker wanneer het om meer gecompliceerde schoonmaakklussen gaat is het fijn om een professionele schoonmaakdienst in te huren. Door de kennis die schoonmakers hebben wordt tijd bespaard. Zij weten namelijk welk product ze voor welke schoonmaakklus moeten gebruiken. Ook jou scheelt het een hoop tijd. De schoonmaakdienst neemt alle schoonmaakwerkzaamheden over, waardoor iedereen in het bedrijf zich op zijn of haar eigen taken kan richten. Waar je in eerste instantie misschien niet aan denkt, maar wat wel belangrijk is; met het inhuren van een professionele dienst ben je beschermd tegen risico’s Hierbij kun je denken aan wanpraktijken of diefstal. Je tekent namelijk een contract met het schoonmaakbedrijf, waarin onder andere risicodekking is geregeld. Wanneer je een schoonmaker inhuurt die niet is aangesloten bij een schoonmaakbedrijf heb je deze dekking niet. Ook als degene die het pand zou schoonmaken niet kan komen door bijvoorbeeld ziekte, wordt er door de schoonmaakaanbieder een andere schoonmaker geregeld.

Ontvang vrijblijvend een scherpe offerte

Voordat je een schoonmaakbedrijf benadert is het goed om meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken. Je kunt bij dit vergelijken op een aantal dingen letten. Van tevoren is het handig om alle wensen op een rij te zetten. Het is onder andere belangrijk te bepalen hoe vaak je gebruik gaat maken van de schoonmaakdiensten. Ook moet je je bedenken welke schoonmaakwerkzaamheden je wilt laten uitvoeren. Wil je dat alleen de binnenkant van het pand wordt gereinigd of wil je ook dat de buitenkant er netjes uitziet? Moet iemand de bureaus schoonmaken of is dit iets wat je medewerkers zelf wilt laten doen? En moet er ook gedweild worden of is stofzuigen alleen genoeg? Dit zijn vragen die je jezelf kunt stellen en waarop je een vergelijking kunt maken. Het is ook goed om te weten met welke schoonmaakmiddelen het bedrijf werkt en of er vergunningen en certificaten aanwezig zijn. Heb je interesse in een schoonmaakdienst voor je bedrijf, dan kun je bij ons vrijblijvend vijf offertes aanvragen. Zo kun je meerdere aanbieders met elkaar vergelijken en de beste keuze maken die het beste aansluit bij de situatie van jouw bedrijf.

Recente artikelen omtrent schoonmaak