Schuifpui

Schuifpui2019-04-01T13:53:58+02:00
Schuifpui

Een schuifpui bestaat grotendeels uit glas. Deze wordt vooral in de buitengevel geplaatst om zo een deel van de tuin te betrekken bij de woonkamer of keuken. Om geen warmte te verliezen is het belangrijk dat de schuifpui goed geisoleerd is. Omdat deze voornamelijk uit glas bestaat is het belangrijk om voor goed isolerend glas te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor HR++, of Triple glas. Dit laatste isoleert zo’n 2,5 keer beter dan normaal dubbel glas. Hiermee hou je de warmte binnenshuis en bespaar je gelijk op de energiekosten. HR++ of Triple glas hoeft niet eens veel duurder te zijn als normaal dubbel glas. Dit kost ongeveer 70 – 100 euro per vierkante meter. Laat je adviseren door een vakman.

Ontvang geheel vrijblijvend de beste prijs

Schuifpui kosten

De kosten van een schuifpui zijn vooral door de vakman goed te bepalen. Hij zal eerst de maten moeten opmeten en bekijken of er eventueel hak- en breekwerk bij komt kijken. Mocht het vrij eenvoudig te plaatsen zijn dan vallen deze kosten mee. Moet er eerst een deel van een muur of vloer uit moeten, dan kunnen de kosten hoger uitvallen. De montagekosten zelf verschillen nogal per vakman. Daarom is het geen overbodige luxe om een aantal aanbiedingen te vergelijken. Dit kan onderaan deze pagina via ons offerte aanvraag formulier. Dit is overigens geheel vrijblijvend. Voor het monteren (inclusief de schuifpui zelf) ben je zo rond de 1.500 tot 5.000 euro kwijt. Er is niet echt een prijs aan te plakken. Het is per situatie verschillend.

De prijs van een serre bestaat uit het materiaal dat er nodig is. Kies je voor kwaliteit dan zal de prijs ook omhoog gaan. Hier vallen onder andere onder de pui zelf, het glas en de montagekosten. Vaak is zo’n 60% van de prijs toe te schrijven aan materiaal en 40% van de totaalprijs aan de montage.

Schuifpui plaatsen

Schuifpui plaatsen

Het plaatsen van een schuifpui is specialistisch werk. Denk er niet te makkelijk over om dit zelf te gaan doen als je geen kluservaring hebt. Een gespecialiseerde vakman kan een schuifpui in korte tijd voor je plaatsen. Dit bespaart je veel tijd, moeite en frustraties. Daar komt bij dat een vakman vaak garantie afgeeft voor de schuifpui en de montage. Beschik je zelf niet over de juiste kennis en ervaring dan kun je de schuifpui of andere zaken in je woning ook makkelijk beschadigen. Aan de montage van een schuifpui zitten wel kosten verbonden, maar dit is het dubbel en dwars waard. Je geeft het uit handen aan een vakman.

Let wel op dat je een goede vergelijking maakt tussen de verschillende aanbiedingen. De prijzen verschillen nogal, zowel in het materiaal als in de arbeidsuren. Heb je al een schuifpui maar is deze aan vervanging toe? Dan is het vrij eenvoudig om een nieuwe te plaatsen op dezelfde plek. De montagekosten zullen dan een stuk minder hoog uitvallen. Bespreek je wensen met de vakman vooraf.

Ontvang vrijblijvend een scherpe offerte

Vraag via onderstaand formulier geheel vrijblijvend tot 4 offertes aan voor een schuifpui. De offertes zijn afkomstig van diverse vakmannen bij jou uit de buurt. Op deze manier krijg je inzicht in de kosten en wat er allemaal bij het opmeten en monteren komt kijken. Vraag de aanbiedingen geheel vrijblijvend aan, vergelijk en bespaar op je schuifpui. De aanvraag van de aanbiedingen is geheel gratis en je zit nergens aan vast.

Recente artikelen omtrent schuifpui