Serre

Serre2019-04-01T14:06:35+02:00
Serre

Een serre laten bouwen is een uitstekende manier om bijvoorbeeld een deel van de tuin te betrekken bij de woonkamer. Een serre kan geplaatst worden in alle vormen en maten. Ze zijn zowel te leveren in kunststof, aluminium, hout of compleet van glas. De serre is helemaal terug van weg geweest. Een serre is niet alleen weggelegd aan vrijstaande woningen. Ook aan een rijtjeshuis is heel makkelijk een serre te plaatsen. Je woning wordt er ook nog eens meer van waard én je kan meer genieten van je tuin. Een win-win situatie. Tegenwoordig is het ook niet allemaal maatwerk meer, maar zijn serres vaak al prefab gemaakt en kunnen binnen 1 dag geplaatst worden mocht dat nodig zijn.

Ontvang geheel vrijblijvend de beste prijs

Serre aanbouw

Wij krijgen vaak vragen over de kosten van een serre aanbouw en het plaatsen hiervan. De vragen gaan voornamelijk over de totale kosten, de kosten van een prefab of kunststof serre en of er veel bijkomende kosten zijn bij het plaatsen van een serre. Als antwoord geven we meestal dat het verstandig is om een aantal aanbiedingen op te vragen bij vakmannen uit je regio. Dit kun je doen door middel van onderstaand formulier. De aanbiedingen die je krijgt zijn volledig vrijblijvend. Het plaatsen van een serre is niet perse duur. De prefab serres en standaard oplossingen hoeven niet veel geld te kosten. Laat je in ieder geval goed adviseren voordat je met een vakman in zee besluit te gaan.

Serre plaatsen

Prefab serre

De prefab serre is in opkomst. Deze zijn in vele verschillende vormen en maten te krijgen. Ook zijn ze in elk materiaal te krijgen. Zowel geheel in glas, van hout, aluminium of kunststof. De prefab serres zijn doorgaans goed geïsoleerd waardoor je in de winter niet in een koude ruimte hoeft te zitten. Door openslaande deuren te installeren in je serre hou je goed contact met de tuin. Een serre zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar creëert ook extra daglicht in uw woonkamer of keuken. Het is bovendien een prima investering voor je woning en vaak een stuk goedkoper dan een complete aanbouw.

Serre kosten

De kosten van het laten plaatsen van een serre kunnen erg uiteenlopen. Om een beeld te geven wat de kosten ongeveer kunnen zijn hebben we een aantal situaties voor je uitgelegd. Het plaatsen van een basis prefab serre kan al vanaf € 7.000. Deze prijs is uiteraard afhankelijk van vele factoren, maar dit is inclusief materiaal en arbeidskosten. Voor dit geld heb je een kunststof serre van zo’n 10 m2. Deze wordt veel gebruikt bij tussenwoningen. Wil je een iets grotere serre van zo’n 15 m2, dan kom je rond de € 10.000 uit. In een serre van dit formaat kun je prima lunchen of bijvoorbeeld werken of studeren. Ook deze prijs is inclusief het materiaal en arbeidskosten. Ben je echt op zoek naar een grote serre van meer dan 30 m2 dan zit je al gauw aan kosten rond de € 20.000. Je creëert wel een hele extra ruimte en hebt er een nieuwe leefomgeving bij.

Kies je voor een prefab serre dan kan deze in de meeste gevallen binnen 1 dag geplaatst worden. De serre is dan vakkundig gemonteerd en is wind- en waterdicht. Hiermee bespaar je op de arbeidskosten van de serre. Bij maatwerk zit je al gauw aan een hoger bedrag en meer arbeidskosten, maar wordt de serre wel helemaal afgestemd op je woning. Het is net welke keuze je maakt. Hierin kan de vakman je goed adviseren.

Ontvang vrijblijvend een scherpe offerte

Via onderstaand formulier kun je geheel vrijblijvend tot 4 aanbiedingen opvragen omtrent het plaatsen van een serre. Deze aanbiedingen zijn van vakmensen uit je eigen buurt. Laat je goed adviseren en maak een weloverwogen keuze en wie weet kun jij binnenkort ook genieten van een mooi serre.

Recente artikelen omtrent serre