SEO

SEO2019-04-12T10:16:22+02:00
Isolatie

Hoger in Google met je website. Eenvoudig veel bezoekers op je website binnenkrijgen en de orders binnen zien druppelen. Wie wil dat nou niet? Helaas is het niet zo eenvoudig als het klinkt. Wil je nieuwe klanten via Google bereiken, dan dien je een SEO bedrijf in te schakelen. Zij zorgen ervoor dat je website goed geoptimaliseerd is en gevonden wordt in Google. Investeren in een goed SEO bedrijf is bijna altijd erg winstgevend. Op deze pagina lees je hier meer over.

Ontvang geheel vrijblijvend de beste prijs

SEO is on-demand

Niemand houdt van irritante banners, linkjes en reclames. Daarom zijn ad-blockers ook erg populair. Ben je op zoek naar een schilder, fiets of grasmaaier dan wil je graag snel aanbieders vinden die dit voor je kunnen leveren. De meeste Nederlanders gebruiken dan Google en klikken vervolgens op een resultaat dat in de top 5 van de eerste pagina staat. Als je gebruik van SEO maakt dan komt ook jouw website of bedrijf in beeld. Niet als reclame, maar als normaal zoekresultaat. Je staat dus in Google als mensen naar je dienst of product zoeken. Daarom is gebruik van SEO on-demand!

SEO is on-demand

Voorsprong met SEO

Met een goede Google positie behaal je veel voordeel ten opzichte van je concurrenten. Google plaatst normaal de website die het meest betrouwbaar en relevant zijn bovenaan in Google. Dit is niet iets dat je in enkele weken kunt realiseren. Hier is een optimalisatie plan voor nodig en kost vaak enkele maanden of jaren. Maar heb je eenmaal die top positie in Google bereikt, dan heb je een grote voorsprong op je concurrenten. Je krijgt immers gratis bezoekers uit Google op keywords waarop je gevonden wil worden. Met SEO bouw je aan duurzame posities die je een stabiele stroom aan klanten gaat opleveren. Uit onderzoek blijkt dat 88% op een ‘normaal’ SEO resultaat klikt in plaats van een advertentie. Mensen slaan steeds meer automatisch de advertenties over en scrollen door naar de eerste organische resultaten in Google. Enkel met behulp van SEO kun jij ook tussen deze resultaten staan.

SEO kosten

SEO kosten

De kosten om SEO toe te passen op je bedrijfswebsite worden vaak op voorhand afgesproken. In de meeste gevallen bestaat dit uit een vast starttarief en vervolgens een vast bedrag per maand dat je aan het SEO bedrijf betaald. Heb je eenmaal de gewenste resultaten bereikt dan is het verstandig om wel door te blijven gaan met SEO. Je concurrenten doen dat wellicht ook waardoor je de top posities weer zou kunnen verliezen. In tegenstellig tot kosten voor advertenties in Google Ads of Facebook heb je bij SEO geen bijkomende kosten. Met een goede SEO partner weet je wat je uitgeeft en wat het oplevert zonder dat je afhankelijk bent van (stijgende) advertentiekosten per klik.

Ontvang vrijblijvend een scherpe offerte

Vraag geheel vrijblijvend een SEO offerte aan. Nadat je het formulier hebt ingevuld gaan wij op zoek naar een passend SEO bedrijf voor je opdracht. Deze zal je aanvraag in behandeling nemen en contact met je opnemen. Uiteraard is dit allemaal volledig vrijblijvend.

Offerte formulier

Recente artikelen omtrent SEO