WordPress website laten maken

WordPress website laten maken2019-04-01T16:27:04+01:00
Isolatie

WordPress website laten maken? Een prima keuze voor alle doeleinden. Of het nu gaat om een website voor een bouwbedrijf, een freelance fotograaf of een incassobureau, een website op basis van WordPress is een uitstekende keuze. WordPress begon ooit als platform waarop iedereen zijn of haar eigen blog kon starten. Echter groeide dit al snel uit tot een van de meest gebruikte platformen voor het bouwen van zowel bedrijfswebsites en nieuwsblogs. Het grote voordeel van WordPress is het eenvoudige beheersysteem, het CMS, wat staat voor content management system. Met dit systeem kun je na een korte uitleg met minimale technische kennis zelf je website onderhouden en zelfs bouwen. Echter is dit laatste niet voor iedereen weggelegd gezien er met name voor de wat meer uitgebreide websites toch wat meer kennis nodig is. Wat vaak gebeurt is het volgende: een professionele webdesigner bouwt vakkundig de basis van de website en zorgt voor een bijpassend design. Als de website klaar is kun je zelf, na een korte uitleg, kleine wijzigingen en updates plaatsen. Handig toch?

De kosten om een WordPress website te laten bouwen kunnen per aanbieder enorm verschillen. Wij helpen je graag bij het vinden van een goede webdesigner die naar jouw wensen luistert. Onderaan deze pagina kun je eenvoudig jouw wensen aangeven. Vervolgens ontvang je geheel vrijblijvend tot wel 5 aanbiedingen, kosteloos. Tip: Wil je gebruik maken van WordPress? Geef dit aan in je wensen!

Ontvang geheel vrijblijvend de beste prijs

Is WordPress professioneel?

WordPress is een veel gebruikte platform voor het bouwen van websites. Door allerlei uitbreidingen (plug-ins) en opmaken (thema’s) zijn de mogelijkheden eindeloos. Een zakelijke website, een portfolio voor bijvoorbeeld een fotograaf en zelfs een webwinkel is te realiseren op de basis van WordPress. Nog niet overtuigd van de professionaliteit van WordPress? Er zijn veel grote Nederlandse websites die gebruik maken van dit systeem te weten:

  • Tele2
  • Viva
  • Autoblog
  • HPdeTijd
  • Emerce
  • D66
  • NRC

Bovenstaande websites trekken maandelijks honderdduizenden bezoekers. Deze bezoekers kunnen eenvoudig en snel op de website navigeren met dank aan WordPress. Recent is gebleken dat van de 10 miljoen onderzochte websites zo’n 30% op WordPress draait. Een behoorlijk marktaandeel dus.

Wat kost een WordPress website?

De kosten van een WordPress website laten maken hangen van veel factoren af. De basis van WordPress is open source. Dit betekent dat iedereen de code kan inzien, aanpassen en verspreiden. De code van WordPress is in principe vrij te verkrijgen, hier worden dus geen kosten gemaakt. Echter heb je ook online ruimte nodig waar je de website op kunt plaatsen, dit noemen we hosting of webhosting. Verder wordt er vaak gebruik gemaakt voor een betaald design (thema) en betaalde uitbreidingen (plug-ins). Naast deze betaalde onderdelen heeft de bouwer behoorlijk wat tijd nodig om een goed ontwerp online te zetten en om alles vervolgens goed werkend te krijgen. Een WordPress website laten maken hoeft in principe niet extreem duur te zijn. Met name eenvoudige websites zijn relatief goedkoop. Eenvoudige websites zijn websites met een aantal pagina’s, een aantal foto’s en contactinformatie. Met name uitbreidingen zoals een webwinkel nemen veel tijd in beslag en brengen een meerprijs met zich mee.

Kies een goede domeinnaam

Goede domeinnaam

Een website is te bereiken door een domeinnaam in te typen in je browser, bijvoorbeeld Odeso.nl. Het is aan te raden om een duidelijke domeinnaam te kiezen voor je website. Helaas zijn veel domeinnamen al vergeven. Een domeinnaam kan namelijk maar 1 keer worden gekocht. Zolang deze koper de jaarlijkse kosten betaalt zal de domeinnaam zijn of haar eigendom blijven. Kies je voor een vrij te registreren domeinnaam, dus een domeinnaam die nog niemand gekocht heeft, dan betaal je afhankelijk van de aanbieder slechts zo’n 5 a 15 euro per jaar. Heeft iemand anders de naam die jij wilt al gekocht? Dan kun je proberen om deze over te nemen, prijzen zijn enorm afhankelijk van de naam. Een goede naam voor je nieuwe website kiezen kun je het beste doen in overleg met je webdesigner.

Een goede website brengt geld op

Wellicht ben je op zoek naar een website voor je nieuwe bedrijf of zoek je een nieuwe website voor je huidige bedrijf. Hoewel het ook mogelijk is om zelf een website te bouwen is het bouwen van een website iets wat je beter door de specialist kunt laten doen. Een website is medebepalend voor het succes van jouw bedrijf. Wanneer je zelf een website gaat ontwerpen en bouwen is de kans groot dat je jouw bedrijf onnodig een onprofessionele uitstraling geeft terwijl dit niet het geval is. Een ervaren webdesigner zal jouw website professioneel laten ogen wat vertrouwen geeft aan mensen die je website bezoeken. Een goede website levert zeker weten geld op, je geeft mensen op afstand overzichtelijk én vooral professioneel een overzicht van jouw producten of diensten. Bezoekers kunnen vervolgens snel en eenvoudig contact met je opnemen om je diensten of producten te bestellen.

Website levert geld op

Wees vindbaar

Wil je een WordPress website laten maken door een professionele webdesigner? Dan ben je goed vindbaar voor nieuwe klanten. Het vindbaar zijn van nieuwe klanten is van groot belang, voor zowel startende ondernemers als voor grote bedrijven die al tientallen jaren actief zijn. Mond-tot-mond reclame is tegenwoordig nog steeds een van de beste vormen van reclame.

Het belang van goede vindbaarheid in onder anders Google is het beste duidelijk te maken door een praktijkvoorbeeld. Stel je hebt een nieuwe woning gekocht in Amsterdam, je bent nieuw in de stad en kent nog vrijwel niemand. Je nieuwe buurman geeft je als advies op de firma de Vries te bellen voor het aanleggen van een nieuwe tuin. Wanneer jij in Google firma de Vries of De Vries hoveniers intypt is het voor dit hoveniersbedrijf van belang dat hun website eenvoudig te vinden is. Een goede website levert dus zeker geld op.

Website vindbaar

Ontvang vrijblijvend een scherpe offerte

Inmiddels weet je hoe belangrijk het is om te kiezen voor een professionele website. Je wilt natuurlijk goed gevonden worden door zowel bestaande klanten als anders bezoekers die mogelijk interesse hebben in je producten of diensten. Een professionele WordPress website laten maken is dus een goede keuze.

Interesse in een nieuwe website? Het is belangrijk om meerdere websitemakers te vergelijken. Hierdoor kun je webdesigners vergelijken op basis van hun portfolio en vooral prijzen. Door de prijzen voor het maken van een WordPress website te vergelijken kun je behoorlijk besparen.

Geef door middel van onderstaand formulier aan wat je wensen zijn. Vervolgens ontvang je tot 5 aanbiedingen van websitemakers bij jou in de buurt, geheel vrijblijvend en natuurlijk kosteloos!

Recente artikelen omtrent webdesign